Aanmelden Week van de Friet 2018

Fijn dat je mee wilt doen aan de campagneweek van ons frietje. We vragen dit jaar een bijdrage van 75 euro. Maar ben je lid van vakvereniging ProFri dan vragen we een bijdrage 50 euro. Een deel van de kosten van deze campagneweek wordt namelijk betaald door de vereniging.

Na aanmelding ontvang je verdere informatie, twee deelnamestickers en een aantal posters. Hiermee kun je direct een begin maken met de communicatie richting jouw klanten. Wil je uitbundiger de Week van de Friet uitdragen? Dat kan. Zo kun je gratis gebruikmaken van alle digitale bestanden van de verschillende logo’s, themabeelden, posters, kleurplaat en het filmpje “Van aardappel tot frietje”. En wil je tijdens deze campagneweek uitbundiger naar buiten treden, dan kun je via de webshop elders op deze website tegen betaling en zolang de voorraad strekt, aanvullend promotiemateriaal bestellen. Maar wacht niet te lang, want op=op!

Via het opgegeven e-mailadres houden we je op de hoogte van de activiteiten en ontwikkelingen rondom de jaarlijkse campagneweek van ons frietje. Ook wordt jouw bedrijf opgenomen in de storelocator op deze website en vermeld als deelnemer van De Nationale Week van de Friet.

 

Aanmelden voor de Nationale Week van de Friet 2018 is niet meer mogelijk