Doe ook mee!

Ja, ik word deelnemer

Ja, ik word partner, sponsor of supporter

Samen sterk!

De Nationale Week van de Friet is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), maar staat open voor iedereen!

 

Lees hier de oproep van Hans Hus, ondernemer van Kwalitaria Parade in Nootdorp en voorzitter ProFri. 

 

Deze campagneweek van ons frietje is een initiatief dat uitgaat van gezamenlijk belang en wordt volledig door de sector zelf gefinancierd. Dan is het belangrijk dat elke partij uit de sector laat zien achter dit initiatief te staan.

Als professionele frituurder lever je een bijdrage door aan de campagneweek mee te doen en in jouw bedrijf er een feest van te maken, terwijl aardappelproducenten, fabrikanten en leveranciers hun verantwoordelijkheid nemen door naar draagkracht de financiële basis onder dit initiatief te versterken. Zo werken we samen aan een campagneweek die de komende jaren steeds meer bekendheid moet gaan krijgen bij de consument.

Heb je een cafetaria, snackbar of ander frituurbedrijf en ben je trots op je vak? Meld je dan aan als deelnemer. Zo dragen we met zijn allen op een positieve manier bij aan een gezonde ontwikkeling van professioneel friturend Nederland.

Ja, ik word deelnemer

Heb jij een belang bij een goed functionerende frituurbranche of draag je de sector gewoon een warm hart toe? Meld je dan aan als partner, sponsor of supporter van de Nationale Week van de Friet.

Ja, ik word partner, sponsor of supporter