FrietFormatie

Elders op deze website vind je informatie en achtergronden over friet. Verder vind je op het internet tal van informatieve sites over friet. Onderaan deze pagina staan een aantal linkjes naar onder meer de websites van een aantal aardappelverwerkende bedrijven. Ook hier vind je informatie voor spreekbeurten en andere doelen waarbij meer kennis over aardappelen, aardappelteelt en –verwerking gewenst is.

Wil je met je spreekbeurt echt de blits maken in de klas? Maak dan een afspraak met een cafetaria, snackbar of ander frituurbedrijf in de buurt van de school voor een bezoek met je klas. Mocht dit bedrijf daar hulp bij nodig hebben, dan kunnen ze contact met ons opnemen.

De opsomming op deze pagina is natuurlijk lang niet compleet, maar zet je wel op het spoor van het verhaal achter de aardappel en het frietje. Surf en speur eens op je gemak rond op de verschillende websites. Je vindt er gegarandeerd een berg aan bruikbare informatie. En heb je nog vragen dan kun je die via deze websites altijd bij de specialisten neerleggen.

De onderstaande linkjes brengen je direct bij leerzame en bruikbare informatie: