FrietKleurplaat-actie

Via de website en sociale media gaan we kinderen en hun ouders stimuleren om de kleurplaat van de Week van de Friet te downloaden en deze in te leveren bij de deelnemende bedrijven. Bij aanmelding kun je aangeven of je hieraan actief wilt deelnemen. Heb je je al aangemeld als deelnemer en wil je alsnog jouw bedrijf voor deze landelijk gecoördineerde consumentenactie aanmelden, vul dan het onderstaande formulier in.

Download van deze website de kleurplaat en print deze uit of laat ze drukken. Je kunt de kleurplaten ook per set van 100 stuks bestellen via de webshop. De kleurplaat is gedrukt stevig papier en de kosten bedragen slechts € 10 per set (exclusief btw, maar inclusief verzendkosten). Geef een kleurplaat mee aan elk kind tot 10 jaar dat in de zaak komt of voeg deze toe wanneer bij een afhaalbestelling een gezinszak friet wordt besteld.

Puntzak friet

Hang de ingeleverde kleurplaten aan een lijn door de zaak en beloon de kinderen die de kleurplaten bij jou komen inleveren met een puntzak friet. Kies in de Week van de Friet één of meerdere winnaars.

Zorg voor leuke prijzen

Stuur vooraf een berichtje naar het lokale huis-aan-huis blad dat deze kleurwedstrijd bij jou gaat lopen. En stuur ook achteraf een berichtje met de winnaar(s) met een leuke foto naar datzelfde blad. Start medio september met het verstrekken van de kleurplaten en organiseer de prijsuitreiking gedurende of aan het einde van de Week van de Friet. Zorg zelf voor leuke prijzen. Je kunt bijvoorbeeld de winnaar met 6 leeftijdgenootjes of de hele klas uitnodigen voor een FrietTafel-Feest in jouw zaak.