FrietReview-actie

Via de website en sociale media gaan we de consument activeren om hun mening over hun bezoek aan professionele frituurbedrijven met ons te delen, waarmee ze kans maken op een gratis gezinszak friet voor 4 personen of een exemplaar van het Grote Frietboek of het Nationaal Snack Handboek, het ABC voor de smulpaap! Heb je je al aangemeld als deelnemer en wil je alsnog jouw bedrijf voor deze landelijk gecoördineerde consumentenactie aanmelden, vul dan het onderstaande formulier in.

De reviews die de consument geeft worden NIET openbaar gemaakt en worden door het secretariaat zo snel mogelijk doorgestuurd naar de bedrijven die zich voor deze actie hebben aangemeld. 

Je kunt als deelnemer zelf kiezen om iedere reactie die over jouw bedrijf binnenkomt te belonen met een gratis gezinszak friet of bijvoorbeeld maar 1 op de 5 reacties. De boeken verloten wij onder alle binnengekomen reacties. Je kunt ervoor kiezen om zelf aanvullende prijzen te verloten. We bieden daarvoor het Nationaal Snack Handboek aan voor een FrietVrienden-prijs! Je kunt dit boek per 10 stuks bestellen via de webshop, de kosten bedragen € 6,20 per boek. Dit bedrag is exclusief btw en verzendkosten. De normale verkoopprijs van dit boek is € 12,50 per stuk (inclusief btw).

Je kunt de FrietReview-actie ook zelf bij jouw klanten onder de aandacht brengen. We hebben hiervoor flyers op A6 formaat laten drukken voor op de counter of om actief mee te geven bij de meeneembestelling. Deze flyers zijn verpakt per 400 stuks en de kosten zijn € 10 (exclusief btw, maar inclusief verzendkosten) en kun je bestellen via de webshop.

Wil je weten wat de consument gevraagd wordt. Probeer dan zelf het formulier uit. Ga naar: www.weekvandefriet.nl/frietreview

Bedrijven met het Goed Gefrituurd Keurmerk zijn al bekend met deze enquête. De reviews die via de consumentenwebsite www.goedgefrituurd.nl worden gegeven, maken onderdeel uit bij het verkrijgen en behouden van het keurmerk dat sinds 2015 aan steeds meer gevels verschijnt van professionele frituurbedrijven. Kijk voor meer informatie op www.frituurcentrum.nl/keurmerk.